Bisnes Forever | Ketahui Perbezaan Antara Jualan Langsung (MLM Tulen) vs Skim Piramid (MLM Haram Jadah)

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Kepada semua ahli-ahli Team Cikros Forever — sila JANGAN buat apa-apa claims yang menyatakan boleh buat duit goyang kaki di Forever!! Sebab di Forever Living Products sesiapa yang tak buat apa-apa memang tak akan dapat apa-apa. Anda buat anda dapat!

Baca pesanan dari Datuk CG Tan

Please take note that MDTCC Enforcement officers are covertly attending and recording MLM company and Fbo trainings.

Plese make sure our Leaders, trainers and Fbos do not make any claims and statements regarding earning money without working or buying up products without having to sell anything.

Baca pesanan dari Mr Erwin Tan our Country Sales Manager

Dear FBOs, please make sure that you and your downlines do not make any claims and statements regarding earning money without working or buying up products without having to sell, or any false misrepresentation. *These are against the Direct Sales Act* and enforcement officers from the Ministry are actively attending presentations to catch offenders. Kindly take note.

Para FBO sekalian, jangan sekali sekala buat sebarang tuntutan atau kenyataan bahawa seseorang boleh mendapat keuntungan tanpa bekerja, atau boleh beli produk tanpa menjual, atau membuat sebarang kenyataan yang salah yang melanggar *Akta Jualan Langsung.* Pegawai-pegawai kementerian sedang giat menghadiri persembahan-persembahan yang dibuat oleh FBO untuk menangkap mereka yang melanggar Akta. Sila maklum.

Perbezaan Antara Jualan Langsung vs Skim Piramid

Di bawah ialan spesifikasi MLM Tulen (Jualan Langsung) vs MLM Haram Jadah (Skim Piramid) yang digariskan olej MDTC (Ministry of Domestic Trade, Cooperatives and Consumerism) / KPDNKK.

Banyak syarikat yang menyalah-gunakan lesen Akta Jualan Langsung (AJL) untuk bisnes money game / skim piramid. Sebab itu ramai yang tertipu dan menganggap semua MLM penipu (anti MLM).

Jangan terjebak dengan bisnes yang mempunyai ciri-ciri berikut:

  • Mensyaratkan pembelian ikut pakej
  • Kos memulakan perniagaan dan yuran keahlian tinggi
  • Bayaran bonus ikut jumlah penajaan
  • Pangkat boleh dibeli

Alhamdulillah. Syarikat Forever Living Products adalah genuine MLM dan bebas dari ciri-ciri di atas. Hubungi Cikros jika berminat untuk buat bisnes Forever Living bersama Team Cikros Forever. Sama-sama kita terbang di angkasa!

 

Bisnes Forever Living Products

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk ini boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living Products yang sah, atau boleh BELI ONLINE, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15%! Daftar ahli hanya RM105 & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.

Daftar Ahli.

Anda boleh BELI ONLINE dari mana2 lokasi di Australia, Belgium, Canada, Cyprus, Czech Republic, Spain, United Kingdom, Greece, Northern Ireland, Ireland, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Philippines, Portugal, Singapore, Slovak Republic, United States and South Africa. Produk akan dihantar terus kepada alamat anda di negara tersebut!

Beli Produk Forever Living Online
Jika anda berada di mana2 negara yang tersenarai di bawah, anda boleh BELI ONLINE dengan klik pada bendera negara berkenaan.
Australia
Czech Republic
Netherlands
New Zealand
Slovac Republic
Belgium
Spain
Ireland
Philippines
United States  
Canada
United Kingdom
Luxembourg
Portugal
South Africa
Cyprus
Greece
Malaysia
Singapore
 

DISCLAIMER: Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan Aloe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan sumber internet. Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau menyembuhkan penyakit2 tertentu. Ia juga tidak bertujuan untuk menggantikan ubat yang disyorkan oleh doktor anda. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula hanya RM105 sahaja. Tak perlu maintain belian bulanan. Kelas ilmu produk dan training bisnes. Video live training bagi yang jauh. TIADA ALASAN untuk berjaya di Forever. Sila isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/info!
Nama anda akan disenarai sebagai business partner Team Cikros Forever di laman web KhasiatAloeVera.com dan dapat pelbagai BENEFITS yang best.

Ros.