Bisnes Forever Living | Jom Join Team Cikros & Buat Bisnes Forever Living Bersama!

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Forever Living Products kini berada di 160 buah negara di dunia dan 18 negara di Asia!! Jom sertai team Cikros.

Modal mula untuk buat bisnes Forever ialah RM105 (jika daftar online, Cikros uruskan) atau hanya RM90 jika daftar sendiri di center Forever (hubungi Cikros untuk dapatkan no ahli Cikros sebagai penaja).

Jika rajin memang boleh terus ke center. Tapi jika nak jimat tenaga dan masa biar saja Cikros yang uruskan pendaftaran anda.

RM105 adalah termasuk kos pos untuk penghantaran beg, katalog dan sebotol Aloe Vera Gel 1 liter terus ke rumah atau pejabat anda. Tunggu saja abang kurier City Link hantar.

Cikros hanya uruskan pendaftaran secara online. Penghantaran semua pihak HQ yang buat. Best tau buat bisnes Forever Living ni. Tak payah keluar rumah dan tak payah simpan stok pun boleh buat bisnes!

Nak tau macam mana? Kenalah join team Cikros. Isi borang untuk dihubungi di sini. Lepas isi cepat-cepat SMS/Whatsapp Cikros 016-888 6740.

 

Forever Living Products FLP Malaysia
Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk ini boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living Products yang sah, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15% - 35%! Daftar ahli hanya RM105 (RM90 + RM15 pos) & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.
Hubungi Cikros 6016-888 6740 untuk maklumat menjadi ahli.

DISCLAIMER:

1) Blog KhasiatAloeVera.com adalah milik Cikros, seorang Independent FBO Forever Living (pengedar/ahli) dan BUKAN WEB RASMI Forever Living Products. Web rasmi Forever Living Products Malaysia ialah di Forever.net.my.

2) Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan Aloe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan sumber internet.

3) Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau menyembuhkan penyakit2 tertentu. Ia juga tidak bertujuan untuk menggantikan ubat yang disyorkan oleh doktor anda. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

4) Segala maklumat produk dalam blog ini dipaparkan untuk pengetahuan umum dan panduan semua ahli Team Cikros Forever.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula hanya RM105 sahaja. Tak perlu maintain belian bulanan. Kelas ilmu produk dan training bisnes. Video live training bagi yang jauh. TIADA ALASAN untuk berjaya di Forever. Nama anda akan disenarai sebagai business partner Team Cikros Forever di laman web KhasiatAloeVera.com dan dapat pelbagai BENEFITS yang best.