Cara Kurus Badan | Forever FIT 15 Vanila / Coklat Dengan Fiber

Bismillah. Aloe!

Nak kurus cepat? Nak kurus badan supaya cantik? Nak kempis perut? Kat pasaran macam-macam produk kurus ada dijual.

Tapi hati-hati jika nak beli. Ada yang boleh kurus cepat tapi mengandungi bahan berbahaya dan beracun. Tak guna kurus cepat tapi dapat penyakit berterusan sepanjang hidup.

Kak Ros sarankan anda yang nak turunkan berat badan secara sihat untuk ikut program Clean 9 Forever Living – satu program pengurusan berat badan dalam masa 9 hari.

Program Clean 9 ini direka oleh pakar nutrisi dan dijamin selamat dan berkesan untuk bantu meningkatkan fungsi sistem pencernaan dan seterusnya menjadikan badan lebih bersedia untuk kurus.

Forever FIT 15 Beginner

Jika anda rasa lebih yakin untuk buat program yang lebih lama, kak Ros sarankan cuba Forever FIT 15.

Forever FIT 15 direka oleh pakar nutrisi supaya anda komited untuk menjayakan misi menguruskan badan dalam masa 15 hari. Setelah habis anda boleh ulang balik FIT 15 untuk mendapatkan berat badan idaman anda.

FIT 15 Beginner mengandungi:

  • 2 X Aloe Vera Gel
  • 1 X Forever Lite Vanilla / Chocolate (Pouch)
  • 1 X Forever Bee Pollen
  • 1 X Forever Arctic-Sea
  • 1 X Forever Absorbent C
  • 15 sticks Forever Fiber

Forever Fit 15

Program FIT 15 ini menggunakan nutrisi makanan gantian (energy replacement food) untuk mengawal apa yang anda makan sambil membakar lebih kalori dengan senaman ringan.

Alamak. Kena bersenam juga?

Jangan risau! Anda tak perlu ke gym pun untuk mengikuti program FIT 15 Forever Living Products ini.

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk ini boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living Products yang sah, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15% - 35%! Daftar ahli hanya RM105 (RM90 + RM15 pos) & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.
Hubungi Cikros 6016-888 6740 untuk maklumat menjadi ahli.

DISCLAIMER:

1) Blog KhasiatAloeVera.com adalah milik Cikros, seorang Independent FBO Forever Living (pengedar/ahli) dan BUKAN WEB RASMI Forever Living Products. Web rasmi Forever Living Products Malaysia ialah di Forever.net.my.

2) Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan Aloe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan sumber internet.

3) Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau menyembuhkan penyakit2 tertentu. Ia juga tidak bertujuan untuk menggantikan ubat yang disyorkan oleh doktor anda. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

4) Segala maklumat produk dalam blog ini dipaparkan untuk pengetahuan umum dan panduan semua ahli Team Cikros Forever.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula hanya RM105 sahaja. Tak perlu maintain belian bulanan. Kelas ilmu produk dan training bisnes. Video live training bagi yang jauh. TIADA ALASAN untuk berjaya di Forever. Nama anda akan disenarai sebagai business partner Team Cikros Forever di laman web KhasiatAloeVera.com dan dapat pelbagai BENEFITS yang best.