Forever Living Products | 7 Sebab Kenapa Anda Mesti Menjana Pendapatan Dengan Forever

Bisnes Aloe Vera Forever Living

Bismillah. Aloe!

Kak Ros bersyukur sangat berjumpa dengan Forever Living Products. Nak buat bisnes online dari rumah mesti ada platform yang betul. Forever Living Products ini adalah yang paling terbaik sekali pernah saya jumpa!

Hanya Forever Living Products satu-satunya syarikat yang bayar BONUS ATAS HARGA RUNCIT. Anda boleh buat side income lebih banyak dengan mudah bersama Forever Living Products.

Bagaimana Untuk Berbisnes dan Menjana Pendapatan di FOREVER?

Bisnes Aloe Vera Forever Living

New Distributor atau Pengedar Baru

Hanya bayar sebanyak RM105 SEKALI SEUMUR HIDUP, anda layak untuk mendapatkan diskaun sebanyak 15% ke atas semua produk FOREVER LIVING.

Setelah mendaftar dan membuat bayaran keahlian, anda adalah sebagai New Distributor atau Pengedar Baru.

Anda akan dapat katalog dan beg tote ekslusif Forever dan PERCUMA sebotol Aloe Vera Gel 1 liter bernilai RM96!!

Pengedar VIP atau Assistant Supervisor

Hanya BERMODALKAN RM1,600. Anda boleh pilih salah satu pakej VIP iaitu:

  • VIP Touch – combo pack 21x unit produk kesihatan & penjagaan diri
  • VIP Aloe – 6x Aloe Vera Gel 5x Aloe Berry Nectar 5x Aloe Bits n Peaches
  • VIP Arctic – 10x Aloe Vera Gel 5x Arctic Sea

Anda akan dapat katalog dan beg tote ekslusif Forever dan PERCUMA sebotol Aloe Vera Gel 1 liter bernilai RM96!!

Pengedar VIP juga berpeluang mendapat syiling emas @ gold coin tulen 999.9 bernilai RM100+!!!

Sebagai Pengedar VIP atau Assistant Supervisor, anda layak mendapatkan diskaun sebanyak 35% ke atas semua produk FOREVER LIVING untuk pembelian seterusnya. Anda juga telah layak untuk menaja ahli di bawah anda. Sekiranya anda berjaya menaja ahli VIP, anda akan menerima bonus RM288 terus ke akaun anda!

Mahal Sangat Nilai RM1,600? Tiada Modal Sekaligus?

Jangan risau! Ada alternatif lain. Anda mendaftar sebagai ahli biasa bermodalkan RM105 dan cuba untuk jualkan produk Forever Living sebanyak nilai RM1,600 dalam masa 2 bulan.

Secara automatik anda akan ke pangkat Assistant Supervisor dan memperolehi diskaun sebanyak 35% dari harga runcit produk. Wow! Sangat mudah dan inilah bisnes tanpa modal besar yang anda mesti boleh jana pendapatan!

Kenapa Anda Perlu Menyertai Forever Living?

Forever Living adalah bisnes dengan modal rendah yang paling mudah, adil dan menguntungkan yang pernah saya jumpa. Bandingkan sendiri pelan pemasaran Forever Living dengan bisnes MLM anda sekarang. Pasti anda akan teruja dengan keistimewaan Forever Living!

Bisnes Aloe Vera Forever Living

Ciri Istimewa Pelan Pemasaran FOREVER

1: Pengumpulan 2 Bulan (2 Month Accumulation)

Anda boleh mengumpul jumlah jualan anda selama 2 bulan untuk proses kenaikan pangkat.

Bisnes Aloe Vera Forever Living

2: Tidak Berbalik (No. Reversion)

Jika anda adalah seorang Manager dan mempunyai downline A, B dan C di dalam line yang sama. A adalah downline pertama manakala C adalah downline ke-3. Jika C telah berjaya naik ke pangkat Manager, secara automatik, A dan B juga berpangkat Manager dan semuanya layak untuk mendapatkan bonus sebanyak 18% iaitu 48% (30% 18%) untuk semua produk FOREVER. Menarik bukan?

Bisnes Aloe Vera Forever Living

3: Tiada Pintasan (No. Pass Up)

Seperti No. 2. Anda berada di kedudukan yang sama tetapi bertaraf Manager.

4: BONUS DIBAYAR ATAS HARGA RUNCIT!!

Kebanyakan syarikat MLM membayar bonus berdasarkan NILAI MATA, PV/BV dan macam-macam jenis point. PV selalunya separuh daripada harga runcit.

TETAPI di FOREVER kami bayar mengikut harga jualan @ HARGA RUNCIT. Contoh: Anda membuat jualan sebanyak RM5,000. Bonus yang akan anda dapat adalah 5% (VIP) x 5000 = RM 250 (cash!! bukan voucher produk)

Bisnes Aloe Vera Forever Living

5: Tiada Sistem Pairing

Forever juga TIDAK menggunakan SISTEM PAIRING untuk dapat BONUS ROYALTI. Forever tak perlu PAIRING.. 3 Legs…6 Legs..

Bisnes Aloe Vera Forever Living

Forever 1 LINE BAYAR TERUS BONUS ROYALTI..! Bermaksud anda tak perlu jadi orang yang terlalu hebat di Forever kerana SISTEM di forever yang sudah diguna pakai sejak 1978 ( 38 tahun ) hingga hari ini.. terus melahirkan Jutawan2 dari seluruh DUNIA TANPA PENGALAMAN berniaga.

6: Modal Yang Rendah

Ada syarikat MLM yang memerlukan sekitar 6K sehingga 20K untuk memulakan bisnes.

FOREVER lebih mementingkan penjualan produk kerana produknya TERBUKTI berkesan. Harga untuk setiap produk kebanyakannya kurang daripada RM100 iaitu harga MAMPU di kalangan masyarakat Malaysia.

7: Latihan Percuma

Latihan akan diberikan dari masa ke semasa. 80% adalah percuma. Peluang sudah ada. Jangan bertangguh untuk grab!

TUNGGU APA LAGI???

FOREVER LIVING PRODUCTS ADALAH PELUANG TERBAIK TAMBAH INCOME ANDA!!

Bisnes Aloe Vera Forever Living

Tahukah Anda??

Ramai orang kata dia tahu apa itu MLM, padahal tidak! Ramai juga yang tidak suka dan benci akan industri MLM . Mengapa?

Bagi mereka MLM=Many Lose Money

  • Modal Yang Besar
  • Produk Terlalu Mahal
  • Tidak Pandai Jual
  • Produk mempunyai tarikh luput yang singkat (bermakna wang anda akan luput dengan luputnya produk).
  • Produk biasanya dalam bentuk pil. Ramai yang tidak suka telan pil.

Dalam Forever Living Products, masalah di atas dapat diatasi melalui;

  • Modal permulaan cuma (RM1,600). Ada syarikat tu sampai RM20,000 tau.
  • 90% produk forever adalah di bawah RM100 iaitu mampu milik
  • Tidak perlu cakap banyak. Anda boleh tunjuk demo pada customer untuk nilai sendiri.Terbukti berkesan.
  • Boleh buat online. Facebook. Instagram. Blog. Asalkan rajin update.
  • Produk mempunyai tarikh luput yang lama & dalam bentuk jus.

Forever Living adalah penanam dan pengeluar aloe vera terbesar di dunia. Ladang Aloe Vera Forever Living menyamai 2 buah negara Singapura!!

Nak tengok sendiri ladang Aloe Vera Forever??? Anda ada peluang itu di FOREVER.

” Untuk renungan kita bersama, pada tahun 1978, Forever Living adalah pengedar produk Aloe Vera yang tunggal, sehingga hari ini masih berkembang di 158 negara, jualan tahunan mencecah USD$ 1 Billion. Ini menunjukkan bahawa sebagai orang yang terawal memperkenalkan produk Aloe Vera kita akan berjaya dan boleh bertahan lama, kerana kita yang memulakan gelombang ini. “

Bisnes Aloe Vera Forever Living

Walaupun dunia mengalami krisis ekonomi, jualan FOREVER tidak pernah jatuh!

Syarikat yang pertama mengeluarkan sesuatu produk itu telah terbukti melahirkan ramai jutawan. Contohnya adalah seperti syarikat-syarikat dibawah yang memperkenalkan produk pertama dalam pasaran.

Xango = Manggis
Luxor = Jeli Gamat
Elken = R.O Water
CNI = Kopi Ginseng
Smart Naco= susu Igg

Selepas itu banyak syarikat yang meniru produk tersebut, contohnya Produk Kopi Ginseng. Selepas CNI memperkenalkan Kopi Ginseng, selepas itu pelbagai produk Kopi Ginseng dari pelbagai Syarikat timbul seperti Kopi Ginseng Jantan, Kopi Ginseng Ali dan sebagainya. Namun orang akan sentiasa ingat yang pertama. Samalah seperti ubat gigi, bila dengar ubat gigi kita akan teringat Colgate.

With you or without you this Aloe Vera Forever Living business is growing so fast.

Bisnes Aloe Vera Forever Living

Jika anda tidak join tidak mengapa. Ada orang lain yang akan join, berusaha & berjaya. Tunggu & lihat kerana kebanyakan kita hanya suka tunggu dan lihat.

Orang yang berjaya adalah orang yang mengambil peluang dan kesempatan yang diberikan dan berusaha untuk kejayaan pada masa akan datang.

Orang yang gagal adalah orang yang hanya melihat peluang dan kesempatan, tidak mengambilnya, apatah lagi untuk berusaha mencapai kejayaan. Apa yang dia tahu hanya menonton…. menonton TV & menonton kejayaan orang lain.

Bisnes Aloe Vera Forever Living

Apakah prioriti dalam hidup anda?

Kesihatan?

Tetapi anda…. setiap hari : makan roti canai, mee, maggi, fast food. Makanan-makanan sebegini menjadi punca pelbagai penyakit termasuklah kanser.

20 tahun dahulu, kanser amat jarang didengari di Malaysia. Hari ini semua orang memperkatakan tentang kanser. 5 tahun akan datang, jika anda atau keluarga anda tiada kanser, maka saintis akan datang temuramah anda.

Pencegahan itu lebih baik dan lebih murah daripada merawat.

Adakah anda rasa RM95.40 untuk 1 aloe vera gel itu mahal? Mari kita renungi situasi di bawah…

Bagi mengatasi penyakit, terdapat dua tahap

  • Mencegah: Biasanya orang malas & kedekut
  • Merawat : Di sini orang sanggup beri seluruh hartanya asalkan dia sihat.

Tahukah Anda Bahawa Penyakit itu berlaku dalam 4 peringkat?

  • Bermula dalam badan anda
  • Anda sakit-sakit dan demam
  • Simptom mula kelihatan seperti pendarahan di sana sini
  • Penyakit di tahap kritikal.

(Biasanya, banyak wang dibelanjakan di peringkat 3 & 4)

Ada orang kata supplement ini mahal. Sedangkan mereka sanggup beli…..

Bonzai: RM6,000
Smart Phone/Tablet: RM2,000
Bercuti: RM30,000·
Kereta RM30,000 dengan sound sistem RM40,000
Makan fast food RM70 sekali makan
Korset @ Beg Branded RM5000

Untuk yang lain anda tidak berkira, tetapi untuk kesihatan RM95.40 sebulan pun berkira…

Sepatutnya….

Jangan berkira untuk memastikan kesihatan anda baik. Jangan bila sudah sakit, barulah habiskan kesemua wang dan simpanan demi membayar rawatan.

Mencegah itu lebih MURAH dan MUDAH daripada merawat.

Renung-renungkan dan selamat beramal.. :=)

BERTINDAK LAH SEKARANG!!

Financial Freedom FOREVER!!

ALOE you VERA much!!

 

Forever Living Malaysia
INFO PRODUK? KEAHLIAN? PERTANYAAN?
HUBUNGI AZLINA +6019-7200 630


BOLEH JUGA ISI CONTACT FORM =>KLIK SINI