Industri Jualan Langsung | Pelancaran Ethics Council of Malaysia oleh Datuk CG Tan & DSAM

Bismillah. Aloe! Kak Ros dari team #AloeVeRos Forever Living Products Malaysia di sini.

Direct Selling Industry meningkat lebih dari 20% berbanding tahun lepas iaitu mencecah lebih RM 20 BILLION setahun!

Kenyataan dari Menteri KPDNKK ini membuktikan bahawa ramai orang yang mencari peluang perniagaan di saat kegawatan ekonomi melanda negara.

Ethics Council of Malaysia

Forever Living Products adalah genuine MLM business dan berdaftar dengan DSAM. KPDNKK & DSAM bekerjasama untuk membanteras syarikat2 yang buat scam business & tidak berdaftar dengan DSAM.

Ethics Council of Malaysia

Tahniah kepada Datuk CG Tan kerana memimpin jalan untuk meningkatkan industri jualan langsung di Malaysia. Datuk CG Tan bersamaYB Dato’ Seri Hamzah bin Zainudin, Minister of Domestic Trade, Co-operatives and Consumerism – Direct Selling Association of Malaysia (DSAM) telah dengan rasminya melancarkan Ethics Council of Malaysia dimana Datuk CG Tan selaku council chairman.

Ethics Council of Malaysia

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk ini boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living Products yang sah, atau boleh BELI ONLINE, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15%! Daftar ahli hanya RM105 & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.

Daftar Ahli.

Anda boleh BELI ONLINE dari mana2 lokasi di Australia, Belgium, Canada, Cyprus, Czech Republic, Spain, United Kingdom, Greece, Northern Ireland, Ireland, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Philippines, Portugal, Singapore, Slovak Republic, United States and South Africa. Produk akan dihantar terus kepada alamat anda di negara tersebut!

Beli Produk Forever Living Online
Jika anda berada di mana2 negara yang tersenarai di bawah, anda boleh BELI ONLINE dengan klik pada bendera negara berkenaan.
Australia
Czech Republic
Netherlands
New Zealand
Slovac Republic
Belgium
Spain
Ireland
Philippines
United States  
Canada
United Kingdom
Luxembourg
Portugal
South Africa
Cyprus
Greece
Malaysia
Singapore
 

DISCLAIMER: Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan Aloe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan sumber internet. Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau menyembuhkan penyakit2 tertentu. Ia juga tidak bertujuan untuk menggantikan ubat yang disyorkan oleh doktor anda. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula hanya RM105 sahaja. Tak perlu maintain belian bulanan. Kelas ilmu produk dan training bisnes. Video live training bagi yang jauh. TIADA ALASAN untuk berjaya di Forever. Sila isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/info!
Nama anda akan disenarai sebagai business partner Team Cikros Forever di laman web KhasiatAloeVera.com dan dapat pelbagai BENEFITS yang best.

Ros.