Jutawan Forever Living | Rolf Kipp Meraih Pendapatan Lebih RM2,000,000 Setiap Bulan Dengan Menjual Aloe Vera Gel!

Bismillah. Aloe!

Rolf Kipp bermula di Forever Living Products lebih 20 tahun yang lalu. Sebab dia sangat sukakan produk Forever – Aloe Vera Gel.

Sudah tentu banyak cabaran dan rintangan yang dihadapinya. Sebab masa itu ‘Si Botol Kuning’ tu tak glamer pun.

Rolf Kipp

Rolf Kipp pernah menjemput 150 orang untuk hadir ‘Business Preview’ beliau yang pertama. Bayangkan betapa teruja dia hingga terus menempah Katering untuk 150 pax. Tapi yang datang hanya 2 orang!

Kalau anda berada di tempat Rolf Kipp — apa anda akan rasa? Apa anda akan buat?

Sudah tentu rasa macam gagal sangat. Terus patah semangat. Terus kecewa dan berhenti terus dari berusaha. Kebanyakan orang macam ni la kan. Kena reject beberapa kali terus down selama-lamanya. Betul kan?

Tengoklah Rolf Kipp. Kalau dia terus patah semangat dan putus asa — dia TIDAK AKAN berjaya macam hari ini!

Rolf Kipp tak pernah putus asa untuk terus memperkenalkan Forever Living Products kepada orang ramai..

Itulah dia ISTIQAMAH dalam berniaga..

Hari ini Rolf Kipp meraih pendapatan bulanan tertinggi di Forever Living Products. Setiap bulan dapat duit lebihRM 2 JUTA. Setakat ini juga sudah menerima cek sebagai CHAIRMAN’S BONUS MANAGER lebih dari USD 10 JUTA!

Kak Ros nak tanya anda — perniagaan yang macam mana lagi yang anda nak buat?

Kalau bisnes yang bermula dengan RM90 (+RM15 pos) pun anda tak mampu nak buat? Produk Forever pun banyak yang harganya bawah RM100. Bukannya mahal sampai harga ribu-ribu. Consumable products pulak tu. Permintaan sentiasa ada!

Mungkin ada yang fikir… boleh kaya ke buat bisnes yang ‘jual’ produk harga murah macm tu?

Fahamkan SISTEM yang ada di Forever Living Products.

Bagaimana syarikat gergasi ini boleh melahirkan beribu-ribu orang Jutawan di dunia dari kalangan orang yang biasa-biasa? SISTEM yang sama digunakan sejak tahun 1978 hingga ke hari ini..

Beri PELUANG pada diri sendiri untuk mengenali Forever Living Products.

Kak Ros percaya semua orang boleh berjaya di sini.

Jika kejayaan yang sebenar yang anda tercari-cari selama ini.

CARI KEBENARAN TENTANG FOREVER!

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk ini boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living Products yang sah, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15% - 35%! Daftar ahli hanya RM105 (RM90 + RM15 pos) & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.
Hubungi Cikros 6016-888 6740 untuk maklumat menjadi ahli.

DISCLAIMER:

1) Blog KhasiatAloeVera.com adalah milik Cikros, seorang Independent FBO Forever Living (pengedar/ahli) dan BUKAN WEB RASMI Forever Living Products. Web rasmi Forever Living Products Malaysia ialah di Forever.net.my.

2) Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan Aloe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan sumber internet.

3) Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau menyembuhkan penyakit2 tertentu. Ia juga tidak bertujuan untuk menggantikan ubat yang disyorkan oleh doktor anda. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

4) Segala maklumat produk dalam blog ini dipaparkan untuk pengetahuan umum dan panduan semua ahli Team Cikros Forever.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula hanya RM105 sahaja. Tak perlu maintain belian bulanan. Kelas ilmu produk dan training bisnes. Video live training bagi yang jauh. TIADA ALASAN untuk berjaya di Forever. Nama anda akan disenarai sebagai business partner Team Cikros Forever di laman web KhasiatAloeVera.com dan dapat pelbagai BENEFITS yang best.