Khasiat Bee Propolis | 4 Manfaat Bee Propolis Untuk Kesihatan Manusia

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Cikros suka sangat Forever Bee Propolis!! Masa Cikros kena selsema teruk berminggu-minggu makan ubat pun tak berkesan — Forever Bee Propolis ini akhirnya menjadi penyelamat. Memang sangat bagus untuk mencegah dan mengatasi resdung, hidung berair dan selsema.

Setiap hari amalkan makan Forever Bee Propolis ni sekurang-kurangnya satu (1) biji. Bila kena selsema tambah dos Forever Bee Propolis ni hingga 5 biji sehari. Insyaallah berkesan untuk Cikros. Kenapa Bee Propolis sangat bagus untuk kesihatan?

  • Menguatkan sistem imun tubuh
  • Melegakan alahan
  • Mengurangkan kemerahan, kesakitan dan keradangan akibat jangkitan
  • Kaya dengan bioflavanoids yang membantu meningkatkan keberkesanan vitamin C

 

Khasiat Bee Propolis

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk ini boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living Products yang sah, atau boleh BELI ONLINE, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15%! Daftar ahli hanya RM105 & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.

Daftar Ahli.

Anda boleh BELI ONLINE dari mana2 lokasi di Australia, Belgium, Canada, Cyprus, Czech Republic, Spain, United Kingdom, Greece, Northern Ireland, Ireland, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Philippines, Portugal, Singapore, Slovak Republic, United States and South Africa. Produk akan dihantar terus kepada alamat anda di negara tersebut!

Beli Produk Forever Living Online
Jika anda berada di mana2 negara yang tersenarai di bawah, anda boleh BELI ONLINE dengan klik pada bendera negara berkenaan.
Australia
Czech Republic
Netherlands
New Zealand
Slovac Republic
Belgium
Spain
Ireland
Philippines
United States  
Canada
United Kingdom
Luxembourg
Portugal
South Africa
Cyprus
Greece
Malaysia
Singapore
 

DISCLAIMER: Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan Aloe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan sumber internet. Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau menyembuhkan penyakit2 tertentu. Ia juga tidak bertujuan untuk menggantikan ubat yang disyorkan oleh doktor anda. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula hanya RM105 sahaja. Tak perlu maintain belian bulanan. Kelas ilmu produk dan training bisnes. Video live training bagi yang jauh. TIADA ALASAN untuk berjaya di Forever. Sila isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/info!
Nama anda akan disenarai sebagai business partner Team Cikros Forever di laman web KhasiatAloeVera.com dan dapat pelbagai BENEFITS yang best.

Ros.