Khasiat Serat & Fiber | 4 Khasiat Forever Fiber Boleh Dinikmati Bila-Bila Masa, Di Mana Sahaja!

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Serat (fiber) perlu diambil setiap hari bagi membantu fungsi sistem penghadaman yang sihat. Anda disarankan mengambil sehingga 30 gram serat harian bagi kesihatan fungsi pencernaan yang optima.

Tapi ramai yang alami masalah kekurangan serat sebab kurang makan buah-buahan, sayur-sayuran dan bijirin penuh setiap hari.

Forever Living Products FLP Malaysia

Kini nak ambil serat & fiber menjadi semakin mudah dengan adanya Forever Fiber. Anda boleh nikmati khasiat serat dan fiber bila-bila masa di mana sahaja anda berada!!

Forever Fiber mengandungi serat larut air iaitu:

  • Acacia Gum – menyimbangkan paras gula dalam darah dan menyokong kesihatan sistem pecernaan & kardiovaskular
  • Fructooligosaccharides (FOS) – membantu menyokong sistem imun
  • Soluble Corn Fiber – memberikan khasiat prebiotik dan meningkatkan kesihatan tulang
  • Soluble Corn Dextrin – mengekalkan kesihatan kolesterol, mencuci sistem pencernaan dan meningkatkan bakteria baik dalam usus
Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk ini boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living Products yang sah, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15% - 35%! Daftar ahli hanya RM105 (RM90 + RM15 pos) & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.
Hubungi Cikros 6016-888 6740 untuk maklumat menjadi ahli.

DISCLAIMER:

1) Blog KhasiatAloeVera.com adalah milik Cikros, seorang Independent FBO Forever Living (pengedar/ahli) dan BUKAN WEB RASMI Forever Living Products. Web rasmi Forever Living Products Malaysia ialah di Forever.net.my.

2) Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan Aloe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan sumber internet.

3) Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau menyembuhkan penyakit2 tertentu. Ia juga tidak bertujuan untuk menggantikan ubat yang disyorkan oleh doktor anda. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

4) Segala maklumat produk dalam blog ini dipaparkan untuk pengetahuan umum dan panduan semua ahli Team Cikros Forever.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula hanya RM105 sahaja. Tak perlu maintain belian bulanan. Kelas ilmu produk dan training bisnes. Video live training bagi yang jauh. TIADA ALASAN untuk berjaya di Forever. Nama anda akan disenarai sebagai business partner Team Cikros Forever di laman web KhasiatAloeVera.com dan dapat pelbagai BENEFITS yang best.