Notis Penting | Perubahan Polisi Terbaru 2017 Forever Living Products – Berkuatkuasa 1 September 2017

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Forever Living Products telah membuat pengumuman bahawa terdapat perubahan besar dalam polisi keahlian Forever Living yang akan berkuat-kuasa bermula 1 September 2017.

Perubahan polisi ini memberi kesan kepada semua ahli biasa dan ahli VIP Forever Living. Pastikan anda baca dan faham perubahan polisi Forever Living 2017 ini.

Forever Living Products FLP Malaysia

Forever Living Products FLP Malaysia

Polisi baru FLP di ubah serentak di 158 buah negara termasuk Malaysia.

KEPADA AHLI BIASA @ NOVUS CUSTOMERS

Jika dalam tempoh 6 bulan anda tidak buat apa-apa pembelian, keahlian anda akan dibatalkan & diskaun 15% dimansuhkan.

Apa nak buat? Anda ada pilihan samada

  • Beli sebarang produk Forever yang ada cc dan kekalkan diskaun 15% untuk 6 bulan seterusnya
  • Upgrade menjadi ahli VIP dan nikmati diskaun 35% dan keahlian selama 36 bulan (3 tahun)

Forever Living Products FLP Malaysia

KEPADA AHLI VIP @ FOREVER BUSINESS OWNER (FBO)

Untuk ahli VIP @ FBO yang berpangkat Assistant Supervisor ke atas, jika dalam tempoh 36 bulan anda tidak buat apa-apa pembelian, keahlian anda akan dibatalkan & diskaun 35% ke atas akan ditarik balik.

Apabila nama dan ID telah dikeluarkan dari sistem Forever, bermakna anda tidak lagi layak menerima segala kemudahan dan kelebihan sebagai ahli Forever termasuklah rangkaian yg telah dan sedang dibina.

Pastikan anda jadi pengguna yang bijak!! Teruskan menggunakan produk Forever untuk mendapat Kelebihan EXTRA dari Forever!

Forever Living Products FLP Malaysia

KEPADA FBO BERPANGKAT MANAGER / PENGURUS

Seorang Pengurus yang tak dapat Bonus Kepimpinan (Leadership Bonus) selama 12 bulan berturut-turut akan kehilangan semua barisan downline selama-lamanya.

Forever Living Products FLP Malaysia

Forever Living Products FLP Malaysia

POLISI PENAJAAN SEMULA

Seorang FBO sedia ada boleh ditaja semula di bawah penaja berbeza setelah tidak aktif selama 12 bulan.

Forever Living Products FLP Malaysia

Forever Living Products FLP Malaysia

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk ini boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living Products yang sah, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15% - 35%! Daftar ahli hanya RM105 (RM90 + RM15 pos) & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.
Hubungi Cikros 6016-888 6740 untuk maklumat menjadi ahli.

DISCLAIMER:

1) Blog KhasiatAloeVera.com adalah milik Cikros, seorang Independent FBO Forever Living (pengedar/ahli) dan BUKAN WEB RASMI Forever Living Products. Web rasmi Forever Living Products Malaysia ialah di Forever.net.my.

2) Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan Aloe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan sumber internet.

3) Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau menyembuhkan penyakit2 tertentu. Ia juga tidak bertujuan untuk menggantikan ubat yang disyorkan oleh doktor anda. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

4) Segala maklumat produk dalam blog ini dipaparkan untuk pengetahuan umum dan panduan semua ahli Team Cikros Forever.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula hanya RM105 sahaja. Tak perlu maintain belian bulanan. Kelas ilmu produk dan training bisnes. Video live training bagi yang jauh. TIADA ALASAN untuk berjaya di Forever. Nama anda akan disenarai sebagai business partner Team Cikros Forever di laman web KhasiatAloeVera.com dan dapat pelbagai BENEFITS yang best.