Sijil Pengiktirafan Forever | Aloe Vera Gel Forever Living Memiliki 6 Pengiktirafan Bertaraf Antarabangsa

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Cikros tau sekarang memang berlambak produk minuman Aloe Vera di pasaran. Ada yang dikilang di Malaysia dan ada yang diimport dari luar negara. Aloe Vera Gel Forever Living diproses fresh dari kilang Aloe Vera terbesar dunia dan dibotolkan mengikut standard pengilangan terbaik yang memastikan kesegaran Aloe Vera sampai kepada anda. Petik saja Aloe Vera dari ladang terus dibotolkan tau.

Memang tak sama langsung dengan produk minuman Aloe Vera lain yang mana pengilang beli Aloe Vera dari ladang yang belum tentu ada persijilan International Aloe Science Council (IASC). Transport pula daun Aloe Vera tu dalam lori & kapal berhari-hari hingga berbulan pastu sampai kilang simpan lagi dalam stor. Bila nak proses baru ambik daun Aloe Vera yang dah tak fresh tu.:

Anda pilihlah nak yang mana:

  • Aloe Vera dari ladang tak tau di mana=> naik lori/kapal => simpan gudang/stor => dibotolkan
  • Aloe Vera dari ladang Forever Living => dibotolkan fresh!!

Cikros pilih untuk minum Aloe Vera Gel yang dobotolkan fresh terus dari ladang. Aloe Vera Gel Forever Living bukan sahaja fresh tapi juga diiktiraf oleh badan antarabangsa berikut:

  • Vegan Friendly (sesuai untuk yang makan sayur sahaja)
  • Kosher (standard pembuatan tinggi – susah nak dapat pengiktirafan Kosher ni tau)
  • Leaping Bunny (tidak buat experimen atas haiwan)
  • International Aloe Science Council (yang pertama dan masih lagi diiktiraf IASC)
  • Halal (boleh minum tanpa was-was)
  • Gluten Free (sesuai untuk orang yang alahan kepada gluten)

Khasiat Aloe Vera Forever Living Products FLP Malaysia

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk ini boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living Products yang sah, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15% - 35%! Daftar ahli hanya RM105 (RM90 + RM15 pos) & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.
Hubungi Cikros 6016-888 6740 untuk maklumat menjadi ahli.

DISCLAIMER:

1) Blog KhasiatAloeVera.com adalah milik Cikros, seorang Independent FBO Forever Living (pengedar/ahli) dan BUKAN WEB RASMI Forever Living Products. Web rasmi Forever Living Products Malaysia ialah di Forever.net.my.

2) Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan Aloe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan sumber internet.

3) Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau menyembuhkan penyakit2 tertentu. Ia juga tidak bertujuan untuk menggantikan ubat yang disyorkan oleh doktor anda. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

4) Segala maklumat produk dalam blog ini dipaparkan untuk pengetahuan umum dan panduan semua ahli Team Cikros Forever.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula hanya RM105 sahaja. Tak perlu maintain belian bulanan. Kelas ilmu produk dan training bisnes. Video live training bagi yang jauh. TIADA ALASAN untuk berjaya di Forever. Nama anda akan disenarai sebagai business partner Team Cikros Forever di laman web KhasiatAloeVera.com dan dapat pelbagai BENEFITS yang best.