Success Day Forever | 3rd Quarter Incentive Review & Success Day – 21st October 2017 (The Everly Hotel Putrajaya)

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Success Day akan di adakan di The Everly Hotel Putrajaya pada 21 Oktober 2017 (Sabtu) dari 2pm-5pm. Ahli-ahli Team Cikros Forever sekitar Lembah Klang, Negeri Sembilan dan Melaka jom datang beramai-ramai. Save the date okey!

Boleh ambik pin Assistant Supervisor (hubungi HQ jika nak ambil di Putrajaya) dan claim hadiah insentif 5cc iaitu kad Touch & Go, Beg  Toileteries dan Passport Holder bagi yang layak. Ada juga sesi training oleh top leaders.

Nanti jumpa Cikros selepas event untuk sesi group coaching. Sama-sama kita terbang seperti helang Forever!

Success Day Forever Living

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk ini boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living Products yang sah, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15% - 35%! Daftar ahli hanya RM105 (RM90 + RM15 pos) & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.
Hubungi Cikros 6016-888 6740 untuk maklumat menjadi ahli.

DISCLAIMER:

1) Blog KhasiatAloeVera.com adalah milik Cikros, seorang Independent FBO Forever Living (pengedar/ahli) dan BUKAN WEB RASMI Forever Living Products. Web rasmi Forever Living Products Malaysia ialah di Forever.net.my.

2) Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan Aloe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan sumber internet.

3) Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau menyembuhkan penyakit2 tertentu. Ia juga tidak bertujuan untuk menggantikan ubat yang disyorkan oleh doktor anda. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

4) Segala maklumat produk dalam blog ini dipaparkan untuk pengetahuan umum dan panduan semua ahli Team Cikros Forever.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula hanya RM105 sahaja. Tak perlu maintain belian bulanan. Kelas ilmu produk dan training bisnes. Video live training bagi yang jauh. TIADA ALASAN untuk berjaya di Forever. Nama anda akan disenarai sebagai business partner Team Cikros Forever di laman web KhasiatAloeVera.com dan dapat pelbagai BENEFITS yang best.