Team Cikros Forever | Agen / Pengedar / Stokis Forever Living Products Selangor – Rawang & Sungai Buloh

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Cikros nak introduce kan Shamsiah Mat Piah, Forever Business Owner (FBO) Team Cikros Forever yang berada di Rawang, Selangor. Kak Sham boleh COD area Rawang & Sungai Buloh dan boleh bantu anda dapatkan produk hot Forever Living seperti Aloe Vera Gel, Pomesteen Power, Absorbent C dan sebagainya tak kira di mana saja anda berada di Selangor!

Jom orang Rawang & Sungai Buloh!! Contact kak Sham jika mahu jimat 15% – 35% untuk beli produk Forever Living. Nak join kak Sham buat bisnes Forever Living di Rawang pun boleh!! Sama-sama kita meroket buat duit dengan Forever Living Products bersama kak Sham.

Whatsapp Shamsiah => www.wasap.my/60196762247

Forever Living Products FLP Malaysia

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk ini boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living Products yang sah, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15% - 35%! Daftar ahli hanya RM105 (RM90 + RM15 pos) & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.
Hubungi Cikros 6016-888 6740 untuk maklumat menjadi ahli.

DISCLAIMER:

1) Blog KhasiatAloeVera.com adalah milik Cikros, seorang Independent FBO Forever Living (pengedar/ahli) dan BUKAN WEB RASMI Forever Living Products. Web rasmi Forever Living Products Malaysia ialah di Forever.net.my.

2) Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan Aloe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan sumber internet.

3) Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau menyembuhkan penyakit2 tertentu. Ia juga tidak bertujuan untuk menggantikan ubat yang disyorkan oleh doktor anda. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

4) Segala maklumat produk dalam blog ini dipaparkan untuk pengetahuan umum dan panduan semua ahli Team Cikros Forever.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula hanya RM105 sahaja. Tak perlu maintain belian bulanan. Kelas ilmu produk dan training bisnes. Video live training bagi yang jauh. TIADA ALASAN untuk berjaya di Forever. Nama anda akan disenarai sebagai business partner Team Cikros Forever di laman web KhasiatAloeVera.com dan dapat pelbagai BENEFITS yang best.