Tips Detox Untuk Kurus | Hilangkan Perut Buncit Dalam Masa 9 Hari Dengan Set Clean 9 Forever Living

Bismillah. Aloe!

Perut buncit? Spare tayar menggeleber 3-4 lapis kat perut tu? Peha berlaga2 bila berjalan? Oh tidak!!

Masalah perut buncit adalah masalah hampir semua orang. Tak kira samada tua atau muda. Bujang atau dah kahwin. Anak satu atau anak lima. Malah orang yang nampak kurus pun perut buncit juga. Kena pakai bengkung @ korset lagi nak tutup lemak bertimbun tu kan?

Tahukah anda berapa panjang usus anda? Panjang keseluruhan organ pencernaan @ usus kita ialah 8.5 meter!!

Struktur usus pula tidak rata dan berlipat-lipat. Sisa makanan yang melalui usus pastinya tidak semua akan dikeluarkan sebagai najis. Ada sisa makanan yang mendap dan melekat di celah pelipatan usus yang panjang itu dan menjadi kerak bertoksin.

Sebab itu Rasulullah pernah bersabda — “perut adalah punca segala penyakit“!

Set Clean 9 Forever Living

Sepanjang hidup anda mesti anda tak pernah detox @ cuci usus betul kan? Makan banyak tapi tak bersenam dan tak detox memanglah perut lama-lama akan buncit.

Forever Living Clean 9 – Program Detox 9 Hari

Clean 9 Forever Living adalah program 9 Hari Detox Nutrisi Badan yang membantu anda memulakan program pengurusan badan.

Set Clean 9 Forever Living

Set Clean 9 Forever Living mengandungi:

  • 3x Aloe Vera Gel  — cuci usus, nyah toksin dan beri tenaga
  • 1x Artic-Sea — memecahkan lemak dalam badan & menyingkirkan kolestrol
  • 1x Bee Pollen — nyah toksin dan merawat badan
  • 1x Forever Lite Ultra with Aminotein  (Vanilla/Chocolate) — membekalkan protein secukupnya
  • 1x Buku Panduan Clean 9 — pelan pemakanan selama 9 hari

Adakah selepas 9 hari tu, anda terus kurus? Tak semestinya. Sebab semuanya bergantung kepada DISIPLIN anda semasa mengikuti program detox Clean 9 ini.

Peraturan utama Clean 9: Anda MESTI meninggalkan tabiat pemakanan biasa anda selama 9 hari. Anda tak boleh makan nasi selama hampir 9 hari!!

Alamak! Boleh ke ni? Mati kelaparan la nanti? Jangan risau. Program Clean 9 Forever Living adalah selamat sebab ia direka oleh pakar nutrisi Forever Living sendiri.

Set Clean 9 Forever Living

Semasa program Clean 9 anda tidak akan berasa lapar. Sebab produk2 yang dibekalkan dalam set Clean 9 Forever Living sudah mampu memberikan tenaga kepada badan anda selama 9 hari.

Nak kempis perut tak? Nak turun berat badan tak? Nak kurus tak?

Kalau nak mesti berdisiplin ikut pelan pemakanan Clean 9 Forever Living. Jujurlah pada diri sendiri boleh?

Bagaimana Clean 9 Bertindak?

Program Clean 9 Forever Living menyamai proses puasa. Semasa program ini anda dibekalkan dengan produk yang menggantikan nutrisi makanan yg diperlukan tubuh.

Selama 9 hari usus anda akan kosong dari makanan yang biasa anda makan. Proses pembersihan @ detox hanya akan betul2 berlaku semasa perut kosong.

Malah semasa detox dengan program Clean 9 Forever Living ini – bukan sahaja usus dibersihkan malah ia turut dilapisi dengan aloe vera gel yang mampu menghalang toksin dari meresap ke saluran darah.

Set Clean 9 Forever Living

Detox Clean 9 boleh disamakan dengan kerja pembersihan rumah atau office. Jika nak betul2 bersih mestilah dikeluarkan semua perabot dan barang-barang. Rumah atau ofis yang kosong lebih mudah dibersihkan. Setuju?

Kenapa perlu detox @ cuci usus anda? Sebab usus yang bersih barulah dapat menyerap nutrisi dari makanan dengan berkesan. Anda akan berasa lebih sihat dan cergas walaupun tidak makan seperti biasa.

Jangan risau. Anda masih boleh makan makanan lain. Anda akan diberikan senarai makanan lain yang anda boleh makan seperti sayur-sayuran dan buah-buahan di dalam buku panduan Clean-9 Forever Living ini.

Anda juga disaran melakukan beberapa senaman ringan untuk tempoh 9 hari tersebut.

Set Clean 9 Forever Living

Ramai yang berjaya turunkan berat badan dalam tempoh 9 hari tanpa kesan Yo-yo dengan Clean-9 ni. Ada yang turun sehingga lebih 5kg!

Set Clean 9 Forever Living

Selepas selesai program Clean 9 ini anda boleh teruskan dengan program Lifestyle 30 pula untuk mencapai berat badan idaman anda.

Kebaikan Menyertai Program Clean 9 Forever Living

Program Clean 9 Forever Living bertujuan untuk membuang toksin di dalam badan dan seterusnya menurunkan berat anda. Hanya bahan-bahan semulajadi yang digunakan semasa program Clean 9 ini.

Antara faedah yang anda akan dapat selepas berdisiplin menyertai Program Clean 9 ialah membantu:

  • menyingkirkan toksin berbahaya
  • memulihkan sistem imun badan anda
  • pengurusan berat badan
  • memperbaiki keanjalan kulit
  • meningkatkan tahap tenaga
  • meningkatkan sistem imun badan
  • menggalakkan penghadaman

Beli Set Clean 9 & FREE Membership Bernilai RM90!!

Anda boleh dapatkan set Clean 9 Forever Living dan layak menjadi ahli Forever Living secara PERCUMA!! Jimat sebanyak RM175!!

Set Clean 9 Forever Living

Tempoh promosi set Clean 9 ini terhad dari 1 Jun – 30 September 2016. Cepat2 grab!!

Tak Mampu Nak Berdisiplin Tapi Nak Kempis Perut Juga?

Memang ramai yang rasa tak mampu tak ikut pelan pemakanan program Clean 9 Forever Living ni dengan istiqamah. Hari-hari dah biasa makan nasi. Tak makan rasa tak lengkap hidup. Tiba-tiba tak boleh makan selama 9 hari. Ishh…tak boleh ni.

Orang cakap lah kan — kalau nak seribu daya, kalau tak nak seribu dalih. Bila tahap obesiti dah kronik baru nak buat crash diet. Akibatnya organ dalaman mula shutdown satu demi satu. Minta dijauhkan!

Saya ada saranan untuk anda yang rasa nak kempis perut tapi tak nak buat Clean 9 ni dulu. Cara alternatif ni boleh settle dalam masa 2 minggu. Anda dapatkan:

  • 1x Aloe Vera Gel (1 liter) — minum 4 sudu besar  (60ml) Aloe Vera Gel sebelum makan 3x sehari.
  • 1x Arctic Sea (60 kapsul gel lembut) — makan 2 kapsul gel lembut Arctic Sea selepas makan 3x sehari.

Aloe Vera Gel & Arctic Sea ini akan habis dalam masa 2 minggu dengan pengambilan intensif seperti ini. Semasa tempoh ini anda akan kerap ke tandas untuk membuang. Lebih banyak anda membuang lagi bagus.

Set Clean 9 Forever Living

Jangan lupa catatkan berat badan dan saiz pinggang sebelum dan selepas 2 minggu. InsyaAllah ada perbezaan yang mengujakan.

Bila ada penurunan berat badan @ sudah kempis perut anda disaran mengekalkan kesihatan dengan meneruskan pengambilan Forever Aloe Vera Gel dan Arctic Sea.

Kesihatan = Kebahagiaan

Forever Living Malaysia
INFO PRODUK? KEAHLIAN? PERTANYAAN?
HUBUNGI AZLINA +6019-7200 630


BOLEH JUGA ISI CONTACT FORM =>KLIK SINI