Tips Detox Untuk Kurus | Panduan Penting Semasa Mengikuti Program Clean 9 & FIT 15 Forever Living Products

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Cikros nak share sini beberapa extra tips yang perlu andat tahu semasa menjalankan program Clean 9 atau FIT 15.

  • Tips Clean 9 & FIT 15 paling penting ialah semasa 2 hari pertama JANGAN KELUAR RUMAH! Nanti tergugar iman dengan makanan yang semuanya nampak sedap kat luar sana tu.
  • TIMBANG BERAT & UKUR LILIT PERUT sebelum mulakan program Clean 9. Selepas habis Clean 9 pun timbang berat dan ukur lilit perut. Baru boleh tengok perbezaan.
  • Banyakkan BERSENAM yang boleh keluar peluh. Dalam buku panduan Clean 9 tu hanya suruh bersenam 20 minit. Tapi kalau buat lebih lama lagi senaman tu lagi bagus. Ingat ye mesti berpeluh!
  • Sepanjang tempoh 9 hari mesti IKUT BUKU PANDUAN Clean 9 tu. Wajib ikut A-Z aturan dalam panduan Clean 9. Jangan mengelat!
  • Semasa tempoh 9 hari ini anda ibarat sedang berpuasa. Jadi proses pembuangan toksin akan berlaku secara besar-besaran.
  • Buat betul-betul. Semasa 2 hari pertama memang sangat mencabar. Tapi bila masuk hari ke 3-9 anda tak akan kisah lagi walaupun tak makan nasi.
  • HENTIKAN terus pengambilan makanan dan minuman manis, fast food dan junk food. Program ini tak akan menjadi jika anda masih teruskan melayan nafsu makan anda tu.
  • Aloe Vera berkerja untuk buang toksin @ detox badan anda so pastikan badan bebas dari toksin baru. Sia-sia buat Clean 9 jika masih makan benda bertoksin semua tu. Macam basuh baju dalam mesin basuh sambil letak lumpur masa membilas. Bila nak bersih macam tu?

Forever Clean 9

Anda sudah temui produk yang bagus untuk menurunkan berat badan. Sekarang anda sendiri kena bantu diri anda sendiri. Push diri sendiri!

Most people yang buat Forever Clean 9 ni paling kurang turun 4 kg dalam masa 5-9 hari. Jika tambah dengan senaman 20-30 minit setiap hari ada yang boleh kurang 6-9 kg dalam masa 9 hari tu.

Selepas tempoh 9 hari buat program Clean 9 ni badan anda akan rasa segar, ringan, sihat dan tiada lagi sugar craving atau nafsu nak makan banyak. Yang bestnya program Clean 9 ni boleh nak buat berulang-kali sehingga anda capai berat badan idaman.

Contoh. Ada sahabat yang buat Clean 9  dua kali.

  • 1st time clean 9 dia lost 4kg
  • Selepas 1 bulan dia buat lagi Clean 9 dan lost lagi 5kg

Total 2 bulan dia turun 9 kg. Dari 80kg kepada 71kg! Buat program Clean 9 bukan sahaja berat turun tapi KUALITI HIDUP pun bertambah baik.

Inch lost yang sangat ketara. Scrub suit longgar. Muka jadi runcing. Senang bangun pagi. Lena tidur malam dan paling bagus badan dengan sendiri tak minat gula!!Makanan berminyak dan berlemak pun dia tak makan lagi dah.

Bila anda komited dan bersungguh-sungguh ikut pelan pemakanan Clea 9 ini hasilnya sangat luar biasa. Ibarat dilahirkan semula.

Usaha dengan niat yang  baik guna produk yang baik pasti berjaya. InsyaAllah.

Tindak Balas Normal Semasa Program Clean 9

🔸 Najis hitam & busuk
🔸 Kegatalan pada kulit
🔸 Ketidakselesaan bernafas
🔸 Pening kepala, muntah
🔸 Ketidak selesaan gastro-usus
🔸 Bibir kering
🔸 Bendalir faraj berlebihan (bagi wanita yg PMS)
🔸 Nafas berbau
🔸 Air kencing berbau

Jika simptom² ini berlaku JANGAN BERHENTI. Teruskan program Clean 9 anda. Minum lebih banyak air masak. Badan anda sedang bekerja keras mengeluarkan toksin dari badan. Bertabahlah!