Tips Kecantikan Forever | 4 Punca Kehilangan Kolagen Semulajadi Dari Dalam Badan

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Tahu tak? Badan kita memang boleh hasilkan kolagen sendiri. Semakin berusia semakin menurun tahap kolagen dalam badan. Malah kadar kehilangan kolagen berlaku sangat cepat jika kita tidak makan makanan penggalak pembentukan kolagen dan jika selalu terdedah kepada 3 perkara berikut:

  • Makanan tinggi gula – menyebabkan kolagen mengering, rapuh dan lemah
  • Sinaran UVA dari matahari – menyebabkan kedutan
  • Bahan kimia dari asap rokok – menyebabkan kerosakan pada kolagen dan hilang keanjalan kulit

Manakala proses penuaan akan menyebabkan tahap kolagen dalam badan semakin merosot dan menyebabkan kedutan.

Forever Living Products FLP Malaysia

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk ini boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living Products yang sah, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15% - 35%! Daftar ahli hanya RM105 (RM90 + RM15 pos) & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.
Hubungi Cikros 6016-888 6740 untuk maklumat menjadi ahli.

DISCLAIMER:

1) Blog KhasiatAloeVera.com adalah milik Cikros, seorang Independent FBO Forever Living (pengedar/ahli) dan BUKAN WEB RASMI Forever Living Products. Web rasmi Forever Living Products Malaysia ialah di Forever.net.my.

2) Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan Aloe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan sumber internet.

3) Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau menyembuhkan penyakit2 tertentu. Ia juga tidak bertujuan untuk menggantikan ubat yang disyorkan oleh doktor anda. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

4) Segala maklumat produk dalam blog ini dipaparkan untuk pengetahuan umum dan panduan semua ahli Team Cikros Forever.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula hanya RM105 sahaja. Tak perlu maintain belian bulanan. Kelas ilmu produk dan training bisnes. Video live training bagi yang jauh. TIADA ALASAN untuk berjaya di Forever. Nama anda akan disenarai sebagai business partner Team Cikros Forever di laman web KhasiatAloeVera.com dan dapat pelbagai BENEFITS yang best.