Berita Forever | Botol Baru Aloe Vera Gel Forever Living Dalam Tetra Pak Akan Dilancarkan Dalam Tahun 2018

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Sebut Aloe Vera Gel Forever Living mesti terbayang botol kuning tu kan. Memang legend botol kuning Aloe Vera Forever.

Bermula tahun depan (2018), pembungkusan Aloe Vera Gel akan bertukar dari botol plastik kepada bekas Tetra Pak yang dibuat dari 7 lapisan bahan-bahan boleh kitar-semula 100%. Bekas Tetra Pak juga lebih mudah disimpan dalam peti sejuk dan memudahkan proses penghantaran.

Paling penting bekas baru Aloe Vera Gel Forever Living ini membolehkan penyimpanan aloe vera gel tanpa pengawet!! Sekarang dengan botol kuning pun dah fresh dari ladang. Bila tukar kepada bekas Tetra Pak anda akan dapati nikmati aloe vera gel yang super fresh!!

Forever Living Products FLP Malaysia

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk ini boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living Products yang sah, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15% - 35%! Daftar ahli hanya RM105 (RM90 + RM15 pos) & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.
Hubungi Cikros 6016-888 6740 untuk maklumat menjadi ahli.

DISCLAIMER:

1) Blog KhasiatAloeVera.com adalah milik Cikros, seorang Independent FBO Forever Living (pengedar/ahli) dan BUKAN WEB RASMI Forever Living Products. Web rasmi Forever Living Products Malaysia ialah di Forever.net.my.

2) Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan Aloe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan sumber internet.

3) Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau menyembuhkan penyakit2 tertentu. Ia juga tidak bertujuan untuk menggantikan ubat yang disyorkan oleh doktor anda. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

4) Segala maklumat produk dalam blog ini dipaparkan untuk pengetahuan umum dan panduan semua ahli Team Cikros Forever.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula hanya RM105 sahaja. Tak perlu maintain belian bulanan. Kelas ilmu produk dan training bisnes. Video live training bagi yang jauh. TIADA ALASAN untuk berjaya di Forever. Nama anda akan disenarai sebagai business partner Team Cikros Forever di laman web KhasiatAloeVera.com dan dapat pelbagai BENEFITS yang best.