Forever Living Malaysia | Kenapa Saya Menyertai Forever Living Products?

Khasiat Aloe Vera - Forever Living Products Malaysia

Bismillah. Aloe!

Kak Ros bersyukur sangat berjumpa dengan Forever Living Products. Nak buat bisnes online dari rumah? Tak kisahlah samada secara tetap atau sambilan.

Mesti ada platform yang betul. Forever Living Products ini adalah yang paling terbaik sekali pernah saya jumpa!

Tapi kak Ros sedikit kesal. Sebab lambat bertemu Forever Living Products ni. Sedangkan Forever Living Products = FLP ini sudah lebih 30 tahun berada di Malaysia.

Khasiat Aloe Vera - Forever Living Products Malaysia

Lambat tahu dan join tidak mengapa. Asalkan bila peluang datang depan mata terus grab supaya tidak terus menerus ketinggalan. Sikap suka bertangguh memang sangat merugikan!

Khasiat Aloe Vera - Forever Living Products Malaysia

Kenapa Saya Menyertai Forever Living Products?

Kisahnya begini……

Aloe Vera juga dikenali sebagai pokok lidah buaya di kalangan orang Melayu, adalah pokok kesukaan kak Ros. Masa akak kecil, keluarga ada menanam pokok Aloe Vera sebagai pokok “first-aid”. Luka melecur dan kegatalan akibat digigit nyamuk memang cepat baik bila disapu lendir daun Aloe Vera.

Khasiat Aloe Vera - Forever Living Products Malaysia

Secara saintifik pun Aloe Vera sudah terbukti sebagai pokok dengan pelbagai khasiat untuk kesihatan dan kecantikan. Memang tidak dapat dinafikan lagi!

Terdapat banyak produk dalam pasaran yang “claim” bahannya ada Aloe Vera. Padahal extraks Aloe Veranya hanya sedikit. Kadang-kadang 1% pun tak sampai.

Jika tengok pada senarai bahan pada label produk mesti Aloe Vera disenarai sebagai bahan sampingan sahaja. Aloe Vera dalam produk tersebut bukan bahan nombor satu @ bukan bahan utama. Tapi semasa iklan produk dalam TV, radio, suratkhabar, majalah dan FB ads mesti nak sebut ada Aloe Vera. Mesti nak ketengahkan Aloe Vera untuk lariskan produk. Kenapa begitu?

Sudah tentu sebab Aloe Vera memang sudah TERBUKTI dan terkenal BANYAK KHASIAT untuk kesihatan dan kecantikan. Bila sebut produk tu ada Aloe Vera menunjukkan produk tu bagus. Aloe Vera memang sangat bagus!

Saya pun memang selalu memilih untuk menggunakan produk yang ada Aloe Vera contohnya syampu, pembersih muka, krim muka dan minuman.

Banyak kali terlintas dalam hati alangkah bagusnya kalau ada syarikat yang mengkhusus jual produk berasaskan Aloe Vera. Saya mesti nak join sebagai pengguna dan pengedar. Rupa-rupanya ada. Forever Living Products!

Khasiat Aloe Vera - Forever Living Products Malaysia

Forever Living Product tak sama seperti syarikat lain yang sekadar mengeluar dan memasarkan produk. Bahan mentah syarikat lain dibeli dari sumber luar yang biasanya dirahsiakan dari pengguna dan pengedar.

Khasiat Aloe Vera - Forever Living Products Malaysia

Tapi Forever Living Products ni mengeluarkan dan memasarkan produk berasaskan Aloe Vera tulen yang di petik dari ladang Aloe Vera organiknya sendiri.

Ladang Aloe Vera Forever Livings adalah ladang Aloe Vera TERBESAR di dunia!!

Khasiat Aloe Vera - Forever Living Products Malaysia

Kenapa Forever Living Products Platform Bisnes Terbaik?

Saya pernah join macam-macam syarikat sebagai pengguna dengan niat untuk buat bisnes jika saya yakin:

  • produknya unik, halal, berkualiti dan berkesan dapat membantu orang lebih sihat dan gembira
  • marketing plan @ pelan pemasarannya adalah adil, telus dan tidak menindas pengedar
  • bayaran daftar ahli murah untuk keahlian seumur hidup tanpa perlu di perbaharui
  • sistem online reliable untuk daftar ahli & membeli dalam talian, semak status belian, bonus & pencapaian
  • tiada sekatan untuk buat bisnes secara online
  • boleh kembangkan network di seluruh dunia tanpa had
  • tidak perlu buat loan @ berhutang belasan ribu ringgit untuk berbisnes
  • BONUS DIBAYAR ATAS HARGA RUNCIT bukannya atas nilai mata
  • bisnes boleh diwarisi oleh ahli keluarga

Khasiat Aloe Vera - Forever Living Products Malaysia

Saya ni suka buat research dan study dulu. Semua yang saya pernah join tu ada sahaja yang tak memenuhi kriteria yang saya nak. Sebab tu saya tak share sangat tentang produk dan syarikat tersebut di personal blog saya. Saya tak nak promote benda yang saya tak yakin.

Syarikat Am*** & Us*** …… produk sangat bagus dan berkualiti tapi tak bagi pengedar promote online. Haish! Zaman IT nih pun masih nak paksa pengedar guna cara offline sahaja? Nak protect pengedar yang old-school? I mean, come on lah!

Syarikat Gi******…… produk memang sangat unik berasaskan bahan tradisional tapi tak ada sistem online untuk mudahkan pengedar check nilai mata belian dan bonus. Sungguh tidak telus dan terdedah kepada penyelewengan oleh stokis!

Syarikat Ha*** …… produk okey lah tapi nak join kena ada modal puluhan ribu untuk ambik berpuluh unit stok. Tak ada modal di pujuk buat loan! Nak cepat kaya punya pasal. Bila produk tak jalan simpan bawah katil sambil garu kepala hingga botak sebab kena bayar loan bertahun-tahun. Kesian!

Syarikat An****….. produk bagus juga tapi sistem pemasaran sering diubah-suai untuk kepentingan syarikat sehingga pengedar merasa tertindas. Permainan politik kotor dan persaingan tidak sihat sesama pengedar. Nak income banyak sanggup menyekat kebebasan pengedar. Haish!

Syarikat Po*** G***…. produk bernilai & tinggi permintaan tapi nak jadi ahli ahli atau stokis kena bayar yuran mahal tanpa dapat produk yang senilai dengan yuran keahlian. Kenapa? Sebab yuran ahli baru diguna untuk bayar bonus orang yang sponsor. Haish!

Memang tak sanggup saya nak ajak orang lain join bisnes yang saya sendiri tak suka.

Tahukah anda? Pelan pemasaran yang membayar bonus kepada pengedar atas nilai mata belian yang kecil adalah sangat menindas dan tidak adil!!

Contoh. Nilai belian harga runcit RM1,000. Nilai mata @ point value katakan 25% dari nilai belian = 250 nilai mata. Jika bonus 10% = 250 nilai mata x 10% = RM25. Yeah. Anda hanya dapat bonus bernilai RM25 bagi setiap RM1,000 belian anda. Sangat sedikit!!

Hanya Forever Living Products satu-satunya syarikat yang bayar BONUS ATAS HARGA RUNCIT. Anda boleh buat side income lebih banyak dengan mudah bersama Forever Living Products.

Contoh. Nilai belian harga runcit RM1,000. Bonus 10% = RM1,000 x 10% = RM100. Anda mahu lagi banyak?? Berusahalah. Anda pasti dapat!!

Sebab itu ramai sangat ex- top leaders dari Am***, Us*** , He*** L***, Sh**** dan Ha*** yang menyertai Forever Living Products. Memang lebih mudah untuk dapat duit banyak dengan FLP.

Khasiat Aloe Vera - Forever Living Products Malaysia

Semua kriteria yang saya dan ANDA mahukan pada sebuah syarikat ada pada Forever Living Products.

  1. produknya unik, halal, berkualiti dan berkesan dapat membantu orang lebih sihat dan gembira
  2. marketing plan @ pelan pemasarannya adalah adil, telus dan tidak menindas pengedar
  3. bayaran daftar ahli murah untuk keahlian seumur hidup tanpa perlu di perbaharui
  4. sistem online reliable untuk daftar ahli & membeli dalam talian, semak status belian, bonus & pencapaian
  5. tiada sekatan untuk buat bisnes secara online
  6. boleh kembangkan network di seluruh dunia tanpa had
  7. tidak perlu buat loan @ berhutang belasan ribu ringgit untuk berbisnes
  8. BONUS DIBAYAR ATAS HARGA RUNCIT bukannya atas nilai mata
  9. bisnes boleh diwarisi oleh ahli keluarga

Tak percaya? Dipersilakan kaji dan bandingkan sendiri. Anda pasti akan dapat melihat perbezaannya. Buka minda, tanyalah hati.

Jika anda ingin turut sama menyertai team AloeVeRos sebagai Forever Business Owner (FBO), hubungi saya di Whatsapp 016-888 6740.

Khasiat Aloe Vera - Forever Living Products Malaysia

Forever Living Malaysia
INFO PRODUK? KEAHLIAN? PERTANYAAN?
HUBUNGI AZLINA +6019-7200 630


BOLEH JUGA ISI CONTACT FORM =>KLIK SINI