Khasiat Aloe Vera | Kesihatan Anda Bermula di Usus!!

Bismillah. Aloe!

Tahukah anda?? Usus anda adalah tempat pertama yang menyerap nutrien dan protein daripada makanan, suplemen, ubat, air, vitamin dan segala jenis makanan serta minuman yang lain. Panjang usus adalah lebih 9 meter.

Usus yang bersih dan sihat mampu menyerap 100% khasiat daripada apa yang kita makan. Tetapi jika usus anda kotor dan tidak sihat, apa-apa vitamin, supplemen dan ubat yang kita makan, tidak akan diserap oleh badan dengan baik.

Khasiat Aloe Vera Forever Living

Ini yang akan menyebabkan kesihatan kita terganggu, dan boleh menyebabkan kulit juga mengeluarkan penyakit yang tidak diingini.

KESIHATAN ANDA BERMULA DI USUS

Aloe Vera Gel Forever Living sangat digemari kerana ia sangat berkesan untuk mencuci kotoran, mendapan dan kerak yang terdapat pada saluran usus. Aloe Vera Gel Forever Living lembut pada perut namun cukup berkuasa untuk meresap dan menanggalkan kotoran dan mendapan degil yang melekat berkurun lama pada dinding usus anda.

Amalan meminum Aloe Vera Gel Forever Living setiap hari mampu menyingkirkan kerak usus yang sudah bertahun-tahun lamanya mendap di dalam badan anda dan membantu usus anda menjadi lebih bersih. Usus yang bersih tanpa kerak membolehkan lebih banyak nutrien makanan dapat diserap dengan baik.

Usus bersih membantu badan anda menjadi lebih sihat dan bertenaga sekaligus mampu melawan pelbagai penyakit lain dalam badan secara semulajadi. Perut anda juga akan kelihatan lebih kempis!

KHASIAT SERUPA DENGAN ALOE VERA YANG BARU DITUAI

Daun Aloe Vera boleh dikatakan daun ajaib yang mengandungi lebih 200 sebatian. Aloe Vera Gel Forever Living dihasilkan daripada daun aloe vera asli, melalui proses penstabilan yang dipatenkan.

Khasiat Aloe Vera Forever Living Products

Aloe Vera Gel Forever Living sesuai diminum oleh semuag golongan. Orang yang sihat boleh amalkan Aloe Vera Gel Forever Living untuk mengekalkan kesihatan. Manakala orang yang menghadapi sebarang masalah kesihatan boleh amalkan Aloe Vera Gel Forever Living untuk membantu proses penyembuhan.

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk ini boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living Products yang sah, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15% - 35%! Daftar ahli hanya RM105 (RM90 + RM15 pos) & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.
Hubungi Cikros 6016-888 6740 untuk maklumat menjadi ahli.

DISCLAIMER:

1) Blog KhasiatAloeVera.com adalah milik Cikros, seorang Independent FBO Forever Living (pengedar/ahli) dan BUKAN WEB RASMI Forever Living Products. Web rasmi Forever Living Products Malaysia ialah di Forever.net.my.

2) Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan Aloe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan sumber internet.

3) Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau menyembuhkan penyakit2 tertentu. Ia juga tidak bertujuan untuk menggantikan ubat yang disyorkan oleh doktor anda. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

4) Segala maklumat produk dalam blog ini dipaparkan untuk pengetahuan umum dan panduan semua ahli Team Cikros Forever.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula hanya RM105 sahaja. Tak perlu maintain belian bulanan. Kelas ilmu produk dan training bisnes. Video live training bagi yang jauh. TIADA ALASAN untuk berjaya di Forever. Nama anda akan disenarai sebagai business partner Team Cikros Forever di laman web KhasiatAloeVera.com dan dapat pelbagai BENEFITS yang best.