Malaysia Website Award (MWA 2016) | KhasiatAloeVera.com Menang Site of The Month Ogos 2016 & The Public’s Favorite Website Award 2016!

Bismillah. Aloe!

Kak Ros adalah seorang Web Designer dan Forever Business Owner yang bekerja dari rumah. Blog KhasiatAloeVera.com ni kak Ros sendiri yang buat untuk memajukan bisnes Forever Living team AloeVeRos.

Malaysia Website Award 2016

Alhamdulillah. Kak Ros rasa bangga sangat sebagai Web Designer dan owner — blog KhasiatAloeVera.com telah menang 2 award semasa majlis Malaysia Website Award 2016 (MWA 2016) anjuran Exabytes di Wisma Yeap Chor Ee, Pulau Pinang!

Malaysia Website Award 2016

MWA 2016 Site of The Month August

Kak Ros submit blog KhasiatAloeVera.com kepada Malaysia Website Award 2016 untuk tingkatkan kredibiliti kak Ros sebagai seorang Web Designer.

Malaysia Website Award 2016

MWA 2016 adalah program Website Awards berprestij yang dianjurkan oleh Exabytes Group of Companies, untuk mengiktiraf dan memberi anugerah kepada web designers, web developers dan web agencies terbaik di Malaysia.

Malaysia Website Award 2016

Semua nominees MWA 2016 ni dihakimi berdasarkan:

  • Design
  • SEO (Search Engine Optimisation)
  • Accessibility
  • Performance
  • Content

Malaysia Website Award 2016

Tak sangka pulak blog KhasiatAloeVera.com terus menang Site of The Month untuk bulan Ogos 2016. Syukur sangat!

Malaysia Website Award 2016

Kak Ros adalah pakar SEO jadi jika orang search keyword berkaitan dengan aloe vera dan Forever Living Products Malaysia mesti akan jumpa blog KhasiatAloeVera.com di Google.

Blog ini bukan sahaja untuk kak Ros tapi juga untuk semua downlines dalam team AloeVeRos Forever Living Products Malaysia. Anda yang join kak Ros dalam bisnes Forever Living akan dapat promosi percuma melalui blog ini!

MWA 2016 The Public’s Favorite Website

Semua nominees dalam Malaysia Website Award 2016 layak untuk meraih undi bagi merebut The Public’s Favorite Website award.

Malaysia Website Award 2016

Ada seramai 468 penyertaan dalam MWA 2016 dan blog KhasiatAloeVera.com telah berjaya mendapat sebanyak 404 undi untuk kategori Personal.

Malaysia Website Award 2016

Blog kak Ros menang The Public’s Favorite Website award juga. Syukur!

Malaysia Website Award 2016

Malaysia Website Award 2016

Actually kak Ros dapat 4 awards dalam Malaysia Website Award 2016 ni.

Malaysia Website Award 2016

Site of The Month Awards untuk 3 blog hasil kerja kak Ros dan juga The Public’s Favorite Website Award.

Malaysia Website Award 2016

Pemenang kena bagi ucapan. Kak Ros nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada kawan-kawan dan keluarga yang sudi menyokong dan mengundi blog KhasiatAloeVera.com.

Malaysia Website Award 2016

Seronok rasanya dapat award banyak macam ni. Alhamdulillah.

Malaysia Website Award 2016

 

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk ini boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living Products yang sah, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15% - 35%! Daftar ahli hanya RM105 (RM90 + RM15 pos) & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.
Hubungi Cikros 6016-888 6740 untuk maklumat menjadi ahli.

DISCLAIMER:

1) Blog KhasiatAloeVera.com adalah milik Cikros, seorang Independent FBO Forever Living (pengedar/ahli) dan BUKAN WEB RASMI Forever Living Products. Web rasmi Forever Living Products Malaysia ialah di Forever.net.my.

2) Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan Aloe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan sumber internet.

3) Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau menyembuhkan penyakit2 tertentu. Ia juga tidak bertujuan untuk menggantikan ubat yang disyorkan oleh doktor anda. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

4) Segala maklumat produk dalam blog ini dipaparkan untuk pengetahuan umum dan panduan semua ahli Team Cikros Forever.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula hanya RM105 sahaja. Tak perlu maintain belian bulanan. Kelas ilmu produk dan training bisnes. Video live training bagi yang jauh. TIADA ALASAN untuk berjaya di Forever. Nama anda akan disenarai sebagai business partner Team Cikros Forever di laman web KhasiatAloeVera.com dan dapat pelbagai BENEFITS yang best.