Notis Penting | Dasar Syarikat Berkenaan Penjualan Produk Forever Dalam Kedai / Farmasi

Bismillah. Aloe!

Notis: Dasar Syarikat Berkenaan Dengan Penjualan Di Dalam Kedai

  • Untuk memastikan persekitaran jualan langsung yang adil dan saksama untuk semua, FBO adalah TIDAK DIBENARKAN untuk menjual atau mempamerkan produk FLP di dalam mana-mana premis tetap seperti kedai-kedai runcit, pasar raya, pasar lambak atau mana-mana premis yang terbuka kepada orang ramai.
  • Tanda papan luar atau paparan tetingkap yang diletakkan untuk mengiklankan penjualan produk FLP dalam mana-mana premis juga TIDAK DIBENARKAN.
  • Walau bagaimanapun, pameran sementara untuk tempoh kurang daripada satu minggu dalam tempoh dua belas bulan di tempat yang sama adalah dibenarkan dengan syarat bahawa kelulusan bertulis terlebih dahulu diperolehi oleh syarikat.
  • FBO yang mempunya pejabat berorientasikan perkhidmatan misalannya kedai gunting rambut, kedai kecantikan atau kelab kesihatan adalah dibenarkan untuk mempamerkan dan menjual produk FLP DI DALAM pejabat, kedai atau kelab tersebut sahaja (produk tersebut mestilah tidak dapat dilihat dari luar). Walau bagaimanapun, FBO berkenaan adalah TIDAK DIBENARKAN meletakkan sebarang papan tanda, poster atau paparan tetingkap dan lain-lain yang dapat dilihat dari luar untuk mengiklankan penjualan produk-produk tersebut.

Polisi Forever Living Products Malaysia

Forever Living Malaysia
INFO PRODUK? KEAHLIAN? PERTANYAAN?
HUBUNGI AZLINA +6019-7200 630


BOLEH JUGA ISI CONTACT FORM =>KLIK SINI