Notis Penting | Dasar Syarikat Berkenaan Penjualan Produk Forever Dalam Kedai / Farmasi

Bismillah. Aloe! Kak Ros dari Forever Living Products di sini.

Notis: Dasar Syarikat Berkenaan Dengan Penjualan Di Dalam Kedai

  • Untuk memastikan persekitaran jualan langsung yang adil dan saksama untuk semua, FBO adalah TIDAK DIBENARKAN untuk menjual atau mempamerkan produk FLP di dalam mana-mana premis tetap seperti kedai-kedai runcit, pasar raya, pasar lambak atau mana-mana premis yang terbuka kepada orang ramai.
  • Tanda papan luar atau paparan tetingkap yang diletakkan untuk mengiklankan penjualan produk FLP dalam mana-mana premis juga TIDAK DIBENARKAN.
  • Walau bagaimanapun, pameran sementara untuk tempoh kurang daripada satu minggu dalam tempoh dua belas bulan di tempat yang sama adalah dibenarkan dengan syarat bahawa kelulusan bertulis terlebih dahulu diperolehi oleh syarikat.
  • FBO yang mempunya pejabat berorientasikan perkhidmatan misalannya kedai gunting rambut, kedai kecantikan atau kelab kesihatan adalah dibenarkan untuk mempamerkan dan menjual produk FLP DI DALAM pejabat, kedai atau kelab tersebut sahaja (produk tersebut mestilah tidak dapat dilihat dari luar). Walau bagaimanapun, FBO berkenaan adalah TIDAK DIBENARKAN meletakkan sebarang papan tanda, poster atau paparan tetingkap dan lain-lain yang dapat dilihat dari luar untuk mengiklankan penjualan produk-produk tersebut.

Polisi Forever Living Products Malaysia

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk ini boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living Products yang sah, atau boleh BELI ONLINE, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15%! Daftar ahli hanya RM105 & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.

Daftar Ahli.

Anda boleh BELI ONLINE dari mana2 lokasi di Australia, Belgium, Canada, Cyprus, Czech Republic, Spain, United Kingdom, Greece, Northern Ireland, Ireland, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Philippines, Portugal, Singapore, Slovak Republic, United States and South Africa. Produk akan dihantar terus kepada alamat anda di negara tersebut!

Beli Produk Forever Living Online
Jika anda berada di mana2 negara yang tersenarai di bawah, anda boleh BELI ONLINE dengan klik pada bendera negara berkenaan.
Australia
Czech Republic
Netherlands
New Zealand
Slovac Republic
Belgium
Spain
Ireland
Philippines
United States  
Canada
United Kingdom
Luxembourg
Portugal
South Africa
Cyprus
Greece
Malaysia
Singapore
 

DISCLAIMER: Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan Aloe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan sumber internet. Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau menyembuhkan penyakit2 tertentu. Ia juga tidak bertujuan untuk menggantikan ubat yang disyorkan oleh doktor anda. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula hanya RM105 sahaja. Tak perlu maintain belian bulanan. Kelas ilmu produk dan training bisnes. Video live training bagi yang jauh. TIADA ALASAN untuk berjaya di Forever. Sila isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/info!
Nama anda akan disenarai sebagai business partner Team Cikros Forever di laman web KhasiatAloeVera.com dan dapat pelbagai BENEFITS yang best.

Ros.