Insentif Forever | Capai Insentif 5 CC & Miliki Kunci Ke Arah Usahawan Bertaraf Dunia

Bismillah. Aloe!

Kak Ros dah pernah join banyak syarikat MLM. Tapi tak pernah jumpa pelan pemasaran yang sebaik Forever Living Products. FLP Malaysia pun sangat murah hati dengan memberi pengedar bonus dan macam-macam insentif.

Setiap usaha anda dalam Forever Living diberikan ganjaran. Even pencapaian yang kecil pun ada ganjaran untuk membakar semangat pengedar FLP untuk berusaha mendapatkan insentif yang lebih besar. Memang the best sangat tau!

Insentif 5 CC Forever Living Products Malaysia

Forever hanya minta anda buat 5 cc setiap bulan untuk layak dapat pelbagai insentif menarik dan jana income hingga puluh2 ribu sebulan.

FLP Malaysia letak syarat capai 5 cc aktif setiap bulan untuk anda berjaya dalam bisnes Forever. Jika capai 5 cc aktif setiap bulan — Forever beri ganjaran hadiah pulak tu. Memang murah hati sangat lah Forever ni!

Forever Living Products Malaysia - Insentif 5cc

Capai 5 cc bulanan setiap suku tahun = Dapat KUNCI kepada pelbagai insentif & bonus lumayan + Hadiah Ganjaran 5 cc

  • Tempoh Kelayakan: 1 Januari – 31 Disember
  • Syarat Kelayakan: Mengekalkan status aktif setiap bulan
  • 5 cc = RM860 x 5 = RM4,300 jualan peribadi

Forever Living Products Malaysia - Insentif 5cc

Apakah Maksud CC?

CC adalah Case Credit. Forever Living berada di lebih 160 buah negara yang mempunyai mata wang berlainan. Jadi Case Credit (cc) digunakan untuk menentukan jumlah sales & kelayakan pangkat serta insentif yang ditawarkan.

Nilai cc berbeza ikut matawang setiap negara. Contohnya: Malaysia — 1 cc = RM860 (harga jual)

Penggunaan Case Credit (cc) menyelaraskan rujukan dalam menentukan kelayakan pengedar untuk naik pangkat dan mencapai pelbagai insentif menarik di Forever.

Contoh: Untuk naik pangkat dan layak dapat diskaun/untung runcit lebih besar.

  • VIP / Assistant Supervisor (35%) = 2 cc = RM860 x 2 = RM1,720 (sales kumpulan, ikut harga jual)
  • Supervisor (38%) = 25 cc = RM860 x 25 = RM21,500 (sales kumpulan, ikut harga jual)
  • Assistant Manager (43%) = 75 cc = RM860 x 75 = RM64,500 (sales kumpulan, ikut harga jual)
  • Manager (48%) = 120 cc = RM860 x 120 = RM103,200 (sales kumpulan, ikut harga jual)

Nampak tak? Tak perlu sales juta-juta pun untuk dapat diskaun / untung runcit besar hingga 48%.

Kadar bonus yang anda dapat bergantung kepada pangkat anda. Bonus dikira atas HARGA JUAL pulak tu!

Forever Living Products Malaysia - Insentif 5cc

Nota: Banyak syarikat MLM yang bonus dikira atas nilai mata/point value/bonus value (NM/PV/BV) yang biasanya kurang separuh dari harga jual. Contoh: Harga jual RM10,000, NM/PV/BV = 5,000. Bonus 20% kira atas nilai mata 5,000 = RM1,000.

Sedangkan di Forever Living – BONUS KIRA ATAS HARGA JUAL. Contoh: Harga jual RM10,000. Bonus 20% kira atas RM10,000 = RM2,000. Mana lebih untung? Lebih mudah buat duit? Lebih seronok? Sudah tentu Forever Living Products!!

Butalah kalau anda tak nampak dan tak sedar-sedar lagi. Tak bijak tau jika masih nak setia dengan syarikat yang guna nilai mata.

Maaf lah. Kak Ros ni suka cakap direct dan tembak tepat terus ke hati. Tak makan cili tak rasa pedasnya. Tapi kenapa nak terasa kalau apa yang kak Ros cakap ni tak betul kan?

Ada mata perhati. Ada otak fikir. Ada perasaan buang alasan. Ada kehendak terus bertindak!

Forever Living Malaysia
INFO PRODUK? KEAHLIAN? PERTANYAAN?
HUBUNGI AZLINA +6019-7200 630


BOLEH JUGA ISI CONTACT FORM =>KLIK SINI