Forever Active HA


Forever Active HA adalah dalam bentuk yang unik asid hyaluronik dengan berat molekul yang rendah, dengan sifat pelembab dan pelincir, ditambah dengan khasiat Minyak Halia dan Kunyit yang semulajadi

– menjadikannya salah satu daripada alternatif makanan tambahan dan pelembab kulit di pasaran.

Asid Hyaluronic (HA) adalah protein khas yang dihasilkan oleh tubuh kita untuk melincirkan dan melindungi sendi dan otot kita, dan juga untuk memastikan kelembapan kulit yang mencukupi.

Apabila kita semakin tua, badan kita menghasilkan kurang HA. Sendi-sendi kita boleh kehilangan pelinciran semulajadi, dan kulit kita kelihatan kasar dan kering.

Sehingga baru-baru, HA terpaksa disuntik kerana sistem pencernaan tidak dapat menyerap dalam keadaan semula jadi. Dengan proses terkini dan unik, HA kini boleh ambil dalam bentuk makanan tambahan.

Berabad-abad lamanya, ahli herba Cina telah menggunakan halia dan kunyit untuk membantu menggalakkan fungsi sendi yang sihat. Dengan berat molekul rendah HA, bersama-sama dengan kuasa minyak halia dan kunyit, Forever Active HA bertindak sebagai pelincir untuk melancarkan pergerakan sendi dan lutut.

Manfaat HA Forever aktif:

Membantu melincirkan sendi dan melembapkan kulit

Bentuk yang unik dengan berat molekul asid hyaluronik yang rendah

Mengandungi halia bermanfaat dan akar kunyit untuk kesihatan sendi

Kandungan: 60 softgels.

Arahan: Ambil 2 gel lembut setiap hari sebagai diet tambahan.

Forever Living Malaysia
INFO PRODUK? KEAHLIAN? PERTANYAAN?
HUBUNGI AZLINA +6019-7200 630


BOLEH JUGA ISI CONTACT FORM =>KLIK SINI