Forever Living Malaysia | Kenali Forever Living Products – Pengeluar Produk Aloe Vera Terbesar Dunia

Bismillah. Aloe!

FOREVER LIVING PRODUCTS (FLP) adalah syarikat pengeluar produk Aloe Vera NO. 1 dunia. FLP telah ditubuhkan di AS pada tahun 1978 oleh Rex Maughan. Forever Living adalah jenama yang anda boleh YAKINI untuk membawa khasiat alam semulajadi Aloe Vera yang amat mengagumkan ini kepada anda.

Rex-Maughan

Saya memang rasa sangat bersyukur ditemukan dengan Forever Living Products. Rangkaian produk kesihatan, pemakanan, kecantikan dan penjagaan kulit berasaskan Aloe Vera Forever Living sangat berkualiti tinggi. Selain produk Aloe Vera, Forever Living juga mengeluarkan produk lebah dari ladang lebahnya sendiri yang TERBESAR di dunia. Kagum!

Pelan pemasaran Forever Living pula bagi saya adalah yang paling adil dan menguntungkan kepada para pengedar. Bonus dibayar atas nilai belian dalam Ringgit bukannya nilai mata atau PV/BV. Memang sangat berbeza dan berkali ganda lebih baik daripada pelan pemasaran syarikat-syarikat lain.

Aloe Vera Forever Living Products

Peluang perniagaan Forever Living amat unik terbuka kepada anda untuk mencapai kebebasan kewangan melalui program pemasaran berpasukan yang telah menarik penyertaan lebih daripada 8.5 juta orang rakan perniagaan di seluruh dunia.

Aloe Vera Forever Living Products

Forever Living Products adalah sebuah syarikat antarabangsa dengan jualan tahunan mencecah berbilion dolar Amerika, yang merupakan penanam, pengilang dan pengedar Aloe Vera yang terbesar di dunia.

Aloe Vera Forever Living Products

Sejak memperkenalkan produk Aloe Vera @ Lidah Buaya keluarannya di AS pada 1978, Aloe Vera Forever telah mencapai berjuta-juta pengguna di lebih daripada 158 buah negara.

MARGIN FOREVER

Produk Aloe Vera Forever Living diperkenalkan di Malaysia pada tahun 1983. Produk utama Forever Living iaitu minuman Aloe Vera Gel yang distabilkan 100% bukan sahaja merupakan produk Forever Living Products yang paling laris di Malaysia tetapi ia juga adalah antara produk-produk kesihatan yang paling laris jualannya di seluruh dunia.

Aloe Vera Forever Living Products

Walaupun terdapat banyak jenama Aloe Vera yang lain dalam pasaran, Forever Living amat berbangga bahawa ia merupakan pemimpin yang tidak tercabar dan tiada persaingan bagi Aloe Vera.

CIRI-CIRI ISTIMEWA PRODUK FOREVER LIVING

 • 100% Aloe Barbadensis Miller, spesis Aloe Vera terbaik di dunia
 • 100% perladangan Aloe Vera secara organik. Tiada baja kimia, racun herba atau racun perosak digunakan
 • 100% Aloe Vera ditanam sendiri. Tidak bergantung kepada bekalan oleh pihak ketiga untuk memastikan bahawa Aloe Vera kami tumbuh dalam keadaan yang sempurna untuk menghasilkan Aloe Vera Gel bermutu tinggi.
 • Aloe Vera dituai dengan tangan dimana hanya daun-daun matang (berusia 3 – 5 tahun ) dipilih

Aloe Vera Forever Living Products

 • 100% Aloe Vera distabilkan menggunakan proses berpaten yang telah terbukti untuk mengekalkan keberkesanan unsur pemakanan dalam Aloe Vera
 • Diperbuat di bawah peraturan kebersihan dan kesterilan yang paling ketat untuk menghapuskan pencemaran
 • Hanya menggunakan gel tulen dalam daun Aloe Vera. Sepah daun dibuang.
 • Aloe Vera distabilkan sentiasa merupakan ramuan utama dalam produk Forever Living dan bukan hanya dicampurkan beberapa titik sahaja

Aloe Vera Forever Living Products

 • Minuman Aloe Vera Forever tidak ditapis atau dihomogenkan untuk memberikan faedah maksimum
 • Aloe Vera Forever tidak direbus.  Merebus memusnahkan ramuan aktif
 • Proses penstabilan Aloe Vera Forever Living menggunakan kaedah penyejukan untuk memastikan aktiviti enzim lengkap dan supaya kemujarapan penuh dapat dikekalkan untuk tempoh yang panjang
 • Ujian keatas Aloe Vera Forever Living yang distabilkan telah menunjukkan bahawa ianya adalah sama seperti gel mentah secara mikrobiologi

Aloe Vera Forever Living Products

SIJIL HALAL & PENGIKTIRAFAN

Lambang pengiktirafan majlis International Aloe Science Council (IASC) ialah tanda kualiti bagi produk Aloe Vera kerana ia adalah badan bebas tunggal yang diiktiraf untuk mengesahkan ketulenan Aloe Vera.

Aloe Vera Forever Living Products

? Semua produk Aloe Vera Forever Living membawa lambang pengesahan IASC

? Forever Living mempunyai bilangan produk Aloe Vera yang terbanyak sekali yang diiktirafkan oleh IASC

? Produk Aloe Vera Forever adalah yang pertama sekali memperolehi pengiktirafan IASC pada tahun 1986

Fakta ini dengan sendirinya sudah cukup jelas menunjukkan ketulenan dan kualiti produk Aloe Vera Forever Living serta memperkukuhkan lagi kedudukan Forever Living Products sebagai pemimpin dunia bagi Aloe Vera.

Semua produk Forver Living Products telah mendapat sijil halal IFANCA (Halal Antarabangsa) dan juga diiktiraf oleh Jakim.

Khasiat Aloe Vera - Forever Living Products Malaysia

Forever Living Malaysia
INFO PRODUK? KEAHLIAN? PERTANYAAN?
HUBUNGI AZLINA +6019-7200 630


BOLEH JUGA ISI CONTACT FORM =>KLIK SINI